Initiëren in een Spelveranderende Transformatie.

Als er één ding is dat alles veranderd, dan is dat het bewustzijn van exact dat ene. Bewustwording is dat wat alles veranderd. Bewustwording begint bij jezelf en de transformatie ook. Precies de juiste persoon zijn op het juiste moment op de juiste plaats met slechts een enkel woord kan genoeg zijn. Daar bewust van zijn is waar het bij begint. Alleen al het bewustzijn hiervan is genoeg om die juiste persoon uiteindelijk ook te zijn. Manifestatie volgt de aandacht.

Het leven vindt zijn oorsprong in een enkele gedachte en deze gedachte wil gemanifesteerd worden. Transformerende gedachten zijn eigenlijk geen transformerende gedachten. Het zijn slechts gedachten voortkomend uit een getransformeerd bewustzijn, die daarmee grote impact hebben in een wereld als deze. Het zijn gedachten met een scheppende kracht van een persoon die dichter bij zijn oorsprong is gekomen en zijn/haar leven leeft zoals het leven bedoeld is, in een wereld waarin men veelal vergeten is hoe dit te bereiken.
Het licht en het bewustzijn van deze oorsprong is in een ieder aanwezig en daarmee de potentie om de wereld voor altijd te veranderen op een geheel unieke wijze. De juiste actie is die actie om het leven zoals het bedoeld is doorgang te laten vinden op het moment zoals het bedoeld is. We kiezen geen momenten, momenten dienen zich aan en momenten zullen zich blijven aandienen totdat het nieuwe leven doorgang heeft gevonden.
 

Transformatie brengt licht.

Transformatie, terug naar de oorsprong, brengt Licht. Het is het licht dat anderen doet volgen. Dat is de kracht van dit licht en het nieuwe bewustzijn. De transformatie is niet alleen voor jezelf maar voor allen. De transformatie is daarmee een spelveranderende transformatie. Licht kent geen tijd en geen plaats. Het nieuwe licht is in een instant overal en tegelijkertijd en heeft daarmee grote impact. Het licht simpelweg IS er.

Eén persoon kan de sleutel hebben tot de werkelijke oplossing voor één van de grote uitdagingen van de wereld, of in de manifestatie van een spelveranderende transformatie. Transformatie komt voort uit een getransformeerd bewustzijn. Zoals gezegd, momenten dienen zich aan om het nieuwe leven doorgang te laten vinden en dienen zich aan voor een ieder. Het is de keuze om het ware leven doorgang te laten vinden. Het is de keuze terug naar jezelf. Een keuze die maakt dat alles veranderd, individueel of collectief.
 

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...