DE SPRONG – DEELNAME

DEELNAME AAN EARTHMISSION IS DEELNAME AAN:

Deelname aan EarthMission is een deelname aan jezelf en aan je eigen missie. Deelname aan EarthMission is een deelname aan het gehele traject naar jezelf en de invulling aan je eigen missie, als deel van het geheel en deel van de gezamenlijke missie en dus jouw grotere missie uiteindelijk.

Deelname aan EarthMission is een deelname aan de missie voor de Aarde en de mensheid als geheel.

Deelname aan EarthMission is ook deelname aan een beweging.

Wat gebeurt er als ik deelneem?

DEELNAME AAN EARTHMISSION IS DEELNAME AAN:

Jouw invulling van jouw eigen missie

Jouw eigen beweging

Jouw eigen sprong naar een hoger bestaan

Jouw eigen meesterschap

DEELNAME AAN EARTHMISSION IS DEELNAME AAN:

Het gehele EarthMission project met een eigen rol daarin. Deze rol is altijd iets naar eigen vrijwillige bijdrage en keuze. Ook kan deze worden voorgedragen als zijnde een aanmoediging om je te ontwikkelen of als opstap naar een grotere missie. De rollen zijn geen definitieve beslissingen, maar kunnen zich evolueren naar een andere rol!

Een missie die bijdraagt aan de gezamenlijke missie van allen. Een unieke invulling aan een gezamenlijke missie die we allen hebben voor een maatschappelijke project, dat door jouw of door EarthMission geïnitieerd is. Hiervoor zijn de missie-initiatie-documenten ter inleiding en handleiding tot de te nemen stappen, te downloaden via het Missie dashboard.

EEN VRIJE TOEGANG TOT:

Een eigen EarthMission membership account

Het EarthMission Dashboard

Andere initiatieven van EarthMission, zoals www.WereldEenheidDag.org

HOE DEEL TE NEMEN

Er zijn meer mogelijkheden om deel te nemen, namelijk door middel van een eigen gedachte over hoe deel te willen nemen!

Want er is één uitgangspunt voor het hebben van een missie en dat is deze, het aangaan van een commitment aan jezelf met een coach erbij.

Het programma dat we je aanreiken is een programma dat niet van deze aarde is. Namelijk omdat dit het meest uitgesproken programma is dat een ieder velen kan, want het is een programma dat eens en voor altijd het gedachtengoed werkelijk aantanen, namelijk aanzetten tot een groter licht, om de wereld te veranderen. Het is het programma dat je kunt velen en bewonderen, want het is gewoon het programma dat jezelf het meest gaat doen inzien, namelijk het ‘programma’ dat je zelf gaat schrijven.

1 – De deelname aan de grotere missie begint toch echt bij het begin en dat is de deelname aan de zelfrealisatiemissie ofwel ‘de sprong’

2 – Deelname aan de grotere missie voor een organisatie begint toch ook echt bij het begin en dat is de deelname aan de footprintmissie, namelijk een zelfrealisatiemissie voor organisaties.

3 – Deelname aan de projecten of wel missies, alleen dan wel als iemand die ‘de sprong’ gemaakt heeft naar een andere wereld.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...