EENHEIDSBEWUSTZIJN

EENHEIDSBEWUSTZIJN, HET BEWUSTZIJN VAN DE OORSPRONG

~ Het bewustzijn dat een ieder realiseren wil. ~

De oorsprong heeft het eenheidsbewustzijn en onze bestemming nog altijd in het Licht. Eenheidsbewustzijn het bewustzijn dat een ieder kent en een ieder in zich heeft, is het bewustzijn wat we allen kennen en dus deel van zijn. 

Als het er op aan komt weet een ieder wat de werkelijke waarheid is en dat is één en dezelfde waarheid. Het is het bewustzijn dat we één zijn in alles en allen in één. Het bewustzijn waar we vandaan komen en waar we naar terug gaan. Het tijdloze bewustzijn, het momentum dat zowel het begin als het einde in zich draagt. Het eenheidsbewustzijn kent geen verleden en geen toekomst en is het bewustzijn van het momentum en de oorsprong. 

Door in eenheidsbewustzijn te leven leeft men in het eeuwige Momentum van het werkelijke leven zoals het ooit was, dat nu is en voor altijd zal zijn. Het is het Momentum waarin alles mogelijk is en het bewustzijn dat alles oplost.

Eenheidsbewustzijn is het universele bewustzijn dat deze aarde en de mensheid brengt naar onze oorspronkelijk staat van zijn en naar onze bestemming. Één persoon op deze planeet met dit bewustzijn en er komt een verandering in stand die de gehele planeet veranderd. 

Wanneer eenheidsbewustzijn bereikt is is het doel van deze aarde bereikt en zal het terugkeren naar zijn oorspronkelijke plaats in het universum en de mensheid zal een zijn het het universum.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...