LEIDERSCHAP & ZELFREALISATIE

LEIDERSCHAP IS EEN BEWUSTZIJN

Een ieder is uniek in deze wereld en een ieder heeft unieke kwaliteiten, die ergens in de wereld als het moment daar is om te zijn exact op het juiste moment de invulling te geven die in het geheel past van het moment en zoals BEDOELD is te ZIJN. Dit in plaats van wat men zelf denkt dat bedoeld is uit een bepaald belang.

Leiderschap is  nodig binnen organisaties en ook binnen een globaal bewustzijn van het wereldleiderschap. Alleen dat is er al, maar dan anders dan men vaak denkt. 

Alleen leiderschap begint bij het bewustzijn en begint dus bij jezelf EN het bewustzijn over het ZELF.

BEWUSTZIJN, HET LEIDERSCHAP OVER HET ZELF.

Dit geeft toch een andere kijk op wat leiderschap is en ook hoe deze mag worden ingevuld in de wereld en in organisaties. Inderdaad gaat het hier over mogen, want het gaat om de belangen van niet alleen de één, maar ook in het belang van het geheel en een ieder afzonderlijk.

Het is het bewustzijn dat een ieder kent en een ieder mag hebben. Ook dit is een onbewust iets dat men zichzelf heeft toegestaan om te worden erkent als het nodige om tot goede inzicht te komen. Het mag meer zijn dan dat, want het is het bewustzijn dat men zichzelf mag aanreiken, maar ook het bewustzijn dat men anderen mag doorgeven. Ook complementeert men dan het werkelijke bewustzijn als het bewustzijn dat er toe doet in de wereld. 

Van anderen die dit bewustzijn hebbes het vaak geaccepteerd, allen niet van zichzelf. 

Door het voor zichzelf te ontwikkelen wordt niet alleen het eigen bewustzijn hoger ontwikkeld, maar ook het bewustzijn van het geheel en dat is wat mensen onbewust laten en zichzelf onthouden en voorbij gaan aan zichzelf. 

Het is namelijk van het grootste belang dat een ieder dit doet daar het het bewustzijn van de mensheid als geheel betreft en niet alleen van iemand die er voor aangemerkt is door mensen die het ook niet meer weten hoe het nog gedaan kan worden in de wereld, om deze wereld op Andre gedachten te brengen dan de gedachte die er nu heerst om de mensheid uit het leven te halen.

Deze gedachte is er omdat het de mensen zo al eeuwen hebben verstaan, alleen het is het bewustzijn dat zich mag ontwikkelen op een manier dat dit ook bewust wordt gedaan en dat is dat niemand ooit zo heeft beschreven dat het ook zo verstaan wordt.

Ook dit is ooit bedachte als een gedachte die bij iemand begonnen is, die het anders wilde doen voor het geheel van de mensheid en de wereld waar men in leeft. Laat staan voor de komende generaties die er ook nog mee verder kunnen gaan om te komen tot dat wat het mag zijn. Een hoger bestaan.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...