HET EARTHMISSION PROJECT – DE MISSIES

~ Het Licht dat de mensheid beweegt, is het Licht dat de mensheid ingeeft.

Het EarthMission – project is het project der projecten, al dan niet door de mens zelf geïnitieerd. Maar wel door de mensen van EarthMission aangejaagd om te worden vervult, met dien verstande dat het ook projecten zijn die er toe doen.

Namelijk projecten die de mensheid dienen en de mensheid brengt naar het hoogste niveau van het bestaan. Ofwel het niveau van bestaan waar het ooit begonnen is, als de mensheid die het Licht nog verstaan kon.

Ook dit was de opdracht toen men er nog niet van was doordrongen dat het ook nog anders zou kunnen gaan. Alleen nu heeft de mensheid het anders ervaren en dat is al een onbewust iets geworden dat nog steeds niet uit het bewustzijn van de mensheid is getransformeerd.

Dit is het al wat er hoeft te gebeuren, want het is niet dat wat de mensheid doet, als zijnde het nodige om iets te veranderen, maar wel het bewustzijn daartoe OM het te veranderen en dat is het grote misverstand waar de mensheid in leeft.

Ook dit is de mening van iemand die het uit de weg gaat om nog iets te doen voor een ander, namelijk dat het wel iemand anders is die het voor hen gaat doen, terwijl men dan zelf wel mee kan gaan in het Licht omhoog. En dat is nog een groter misverstand, want het kan niet zo zijn dat dat gebeurt, omdat deze mensen nou juist de personen zijn die de weg naar het licht uit tanen, met een groot onbewustzijn van het feit dat ook zij het niet meer dragen kunnen en zo niet mee kunnen.

Daarom zijn de projecten nodig om een ieder mee te krijgen en een ieder het leven te geven dat het toe komt.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...