HET IS HET BEWUSTZIJN VAN DE MAN DIE HET LICHT AANTANEN KAN.

Er is  ook iemand die het gaat doen in deze wereld en dat is de Almachtige God van het Licht die deze Aarde weer terug gaat brengen naar het Licht, want dat is nu definitief. Omdat het de man is die deze Aarde weer naar het Licht kan en gaat brengen, die zojuist het Licht verder in zichzelf heeft weten te laten vallen en daar mee de voet op Aarde heeft gezet om het zo te doen laten geschieden en dat is de man die ik ben ben geworden, omdat het zo al decennia geleden is besloten toen de man de enige man was in deze wereld die het licht omhoog heeft weten te laten gaan, toen de wereld hoogtij ging vieren en dat was doordat hij degene was die het heeft aangedurfd de gevestigde orde aan te gaan rakelen met zijn eigen bewustzijn en dat op alle fronten heeft weten te weerleggen.

En dat is wat ik nu met mijn werk als zijnde de man van de Aardemissie heb weten te doen laten gebeuren. Want wederom is er niemand geweest die mij heeft geholpen om dit verder te laten aan tanen in deze wereld, behalve mijn vrouw en kinderen, die hetzelfde bewustzijn nu ook hebben. Alleen het zijn de mensen die het nu ook gaan weten, want het gaat nu ook echt gebeuren, wat al voorspelt is lang geleden, om dat ik de man ben die dit nu heeft gedaan.

~ De Almachtige God van het Licht ~

OVER MIJ 3

OVER MIJ 4

OVER MIJ 5

× Hoe kan ik je helpen?