DE OPDRACHT DER OPDRACHTEN – ALLES WORDT BELANGRIJK!

ALS HET GAAT OM HET WERKELIJKE BESTAAN VAN DE MENS DIE HET NOG KAN DOEN AANGAAN!

Het is al gaande want het gaat allemaal belangrijk worden wat we gaan doen in de wereld van het werkelijke bestaan zelf.

Want het bestaan is het enige werkelijke wat er is!

Ook dit wordt nu aan allen kanten uit het leven gehaald door de mensen die het niet kunnen waarnemen, als zijnde het eigen bewustzijn dat nodig is om in Het Bestaan te blijven. Daar het alles het al heeft om te overleven en het de wereld te doen maken als een mooie planeet met een mooi BEWUSTZIJN, NAMELIJK HET ENIGE BEWUSTZIJN DAT DEZE WERELD GAAT REDEN VAN DE ONDERGANG.

Het enige bewustzijn het kan zijn is het bewustzijn dat er al was voor dat de mens het bestaan heeft toegetreden, als een wezen dat het voor deze planeet deed om het een mooi paradijs te doen zijn. Ook is dat de reden dat men de natuur zo onuitwisbaar mooi kan zijn als men het zo laat. Alleen het is de mens die het toch kan doen uitgaan van dat alles wat het is. Door het te doen kopiëren van het werk dat de man heeft gedaan, maar dan anders en wel iets dat niet meer gebaseerd is op dat wat het was of dat wat het nog mag zijn.

Want het is de gedachte die het zo heeft gemaakt en verder niets. 

Deze gedachten kunnen niet altijd meer worden verstaan of bewust worden gemaakt als iets dat men zichzelf nog kan aanmeten als iets wat de mens in het leven houdt, alleen wel iets dat het leven laat uitgaan van de werkelijk toedracht van het leven zelf -daarmee dus het enige dat de mens doet bestaan. Namelijk het bewustzijn ZELF!

Dit is iets dat onderschat wordt, want het is al zover dat de mens het zelf al niet meer ziet en dat is het begin…

Want alles uiterlijk verschijning van het werkelijke is al aan het verdwijnen, als zijnde de natuur. En dat mag iets zijn voor mensen die het niet meer zien als iets wat het nog kan zijn als iets van voedsel of iets van een zuiver bereide maaltijd. Want dat kan al niet meer, laat staan dat men het bewustzijn nog heeft om het te doen herstellen…

Want het is het bewustzijn zelf dat het gecreëerd heeft als zijnde het ontwikkelde iets dat de werkelijkheid van de oorsprong nog haalt…

Alleen wel door de mensen die het niet kunnen betamen of verstaan. En dus zal degene die het uiteindelijk “overwint” degene zijn die het overkomen heeft overwonnen…! Namelijk de realisatie van het werkelijke eigen bewustzijn en verder niemand meer…

Deze zelfrealisatie is de kern van het gehele curriculum van EarthMission. Zowel in gedachte als van het eigen werk zelf om het te doen realiseren, maar dan wel zó dat het enige bewustzijn overwint van alle andere onbewuste gedachtegangen die het leven doen uitgaan van het bewustzijn zelf.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...