EEN VLOG VOOR MENSEN DIE HET ANDERS HEBBEN GEDAAN DAN DE BEDOELING WAS…

ALLEEN HET IS WEL EEN GEDACHTE DIE MEN GRAAG WIL HEBBEN, MAAR GEEN GEDACHTE DIE MEN HEEFT GEHAD.

Er was nog meer alleen dat staat niet op de video want dat kon ik niet meer laten zien. Want het doet mij veel pijn de mensen te zien die het geen gedachte meer geven die het had kunnen zijn om het leven zoals het mag zijn voort te zetten. Maar dan wel met de intentie dat het ook zo mag zijn zoals het ooit was.

Deze gedachte kent men al te goed, alleen ook deze mensen kunnen bijdragen aan een herstel van iemand anders en het herstel in zichzelf. Want ook dit is iets dat jezelf gaat realiseren, maar dan wel vaak als het al zo lang heeft geduurd dat je zelf denkt dat het niet meer kan. Alleen dat is nou juist het gedachtevolle, dat men het ook anders kan gaan inzien, daar alles er nog is dat er ooit was en alles er nog is dat men graag zou willen zien gebeuren.

Ook ik was iemand die het niet meer zag gebeuren, maar dan wel helemaal! Dit is iets dat je jezelf niet mag aanrekenen, maar wel dat jezelf verantwoordelijk bent voor datgene dat je een ander hebt gezegd heb of hebt toebedaan. Want ook deze gedachte kan men niet loslaten totdat er iemand is die hen mogelijk maakt het nog los te laten. Want zo is het leven nou eenmaal.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...