ON TRACK ZELFREALISATIE

EEN ‘SPRONG’ TERUG NAAR DE OORSPRONG

Start SEPTEMBER 2024.

“Wat is er mooier dan te leren alles over jezelf?”

Bewust dat elke verandering begint bij een keuze en dat deze keuze dan het begin kan zijn van iets waarvan je nog niet weet wat het resultaat wordt, is een leerweg waarvoor je gekozen hebt. Maar die je wilt blijven volgen omdat je inmiddels weet dat wat er op ook deze weg gebeurt, met een reden gebeurt. Er bestaat geen toeval meer en alles heeft een reden.

Je realiseert je dat alles in je vermogen ligt om dingen te veranderen die je anders wenst en dat werkelijke transformatie van binnen begint. Het beginpunt is ergens binnen, het eindpunt is hier en nu…

Omslagpunten zijn er elke dag en overal als realisaties van inzichten die tot ons komen. Als waarnemer van alles om je heen, zie je dat elke keus leidt naar een momentum van een volgende keuze. Ook weet je dat na elke beslissing de test komt waarin je jezelf geconfronteerd ziet met het feit of je de grotere beslissing die je hebt genomen kunt handhaven. Je bent bewust dat dit wezenlijke momenten zijn in het leven en dat deze je kunnen leiden naar een nieuwe werkelijkheid.

Jezelf te zien en de keuze waar je voor staat, het is immers de keuze uit twee of meer mogelijkheden. Beiden zijn twee mogelijke werkelijkheden, kiezen voor de één is de ander uitsluiten, als een werkelijkheid die niet bestaat.

Paradigma’s zijn niet van jezelf. Met het oplossen van eigen je paradigma’s heb je jezelf naar een nieuw level, of nieuwe dimensie bewogen, waarmee je je eigen transitie hebt weten te accelereren. Je bent je eigen deeltjesversneller door de keuzen die je maakt.

Het is je steeds meer duidelijk geworden dat jouw missie dichterbij is gekomen vanwege dat wat je hebt opgelost en jouw eigen plek die je hebt ingenomen. Zo binnen, zo buiten is een levende realiteit geworden. Verwelkom jezelf in die nieuwe dimensie van realiteit, het is dat wat je toekomt. Heb jij de sprong al gemaakt?

De transformatie begint dus van binnenuit, zelf geïnitieerd en zelf geactiveerd. Binnen beginnen is beginnen bij/met de essentie en logisch dat het dan gaat over identiteit. Te weten wat je identiteit is, is de ultieme trigger, uitgangspunt en of referentiekader voor het proces wat daarna vanzelf volgt.

Deze “transformatie naar jezelf” is waar het programma op in speelt. Jouw missie is wat dan volgt.

Wie of waar ben ik nu – waar wil je naar toe en hoe kom ik daar? Wat is daar voor nodig? Dat is waar je in wordt begeleid.

HET IS WAT JE WEET, ALS JE HET GEDAAN HEBT.

Verhaallijn

Drie maanden lang, één keer per week een hele dag (10:00 – 17:00 uur) werken aan jouw missie!

Er is geen programma tot in detail is uitgewerkt, wel is er een ‘verhaallijn’. Jouw verhaallijn, waarlangs van alles kan gebeuren. Die ruimte is met reden in het programma gelaten om ruimte te geven aan jou, voor eigen invulling. Want dit is waar het om gaat uiteraard. Ruimte die jij in gaat nemen! Verder gaan we alles uit de kast halen wat nodig is als er tekenen zijn dat er iets gewenst is.

Missie ontdekken

100 dagen lang kun je besteden aan een zeer intensief en diepgaand programma, waarin jij jouw missie kunt gaan ontdekken.
Het programma is samengesteld uit 5 unieke modules, een extra module intervisie van 5 extra intervisieavonden en een missie!
Elke module is opgebouwd uit een aantal inspirerende workshops die bij jouw passen, interviews en coaching-sessies. Bovendien krijg je 100 dagen lang een coach ter beschikking.
Onze coaching-stijl is provocatief, transformerend en oplossingsgericht.

Loskomen

Voor iedereen die los wil komen van de waan van de gemaakte wereld, wil ontdekken alles over zichzelf en gaan doen waarvoor jij het gevoel hebt dat je hier bent op deze mooie planeet – hiervan werk wil gaan maken.

Antwoorden

–  Als je het antwoord daartoe nog niet hebt, gaan we in deze drie maanden proberen het antwoord te vinden op die vraag. Maar eerst gaan we de juiste vraag stellen.

–  Keuzes en Wil. Met de juiste wil (realiseren hiervan) kun je juiste keuzes maken voor jou en komen de juiste antwoorden. Alle antwoorden!

– Een aanzet maken om jou, indien nodig ‘On Track’ te brengen,

– of jou zover brengen dat je bezig bent met jouw missie op welk gebied voor jou nu het belangrijkst is. Expliciet nu, want wat voor jou het belangrijkst is op dit moment is natuurlijk afhankelijk van waar je nu staat.

– Er is geen einddoel. Vermijd te denken in termen van wat je wilt bereiken, als einddoel, maar probeer te denken in termen van ZIJN. Jij bent wat je wilt worden.

Jij en jouw missie!

Over jouw successen en valkuilen, jouw licht en duisternis, denken en voelen, bewuste en onderbewuste, zin en onzin, pushbuttons en kookpunten. We gaan het hebben over moeten, kunnen, mogen en willen, over loslaten en opgeven.
Over overgave….

Over de juiste vraag en over jouw antwoorden.

Jij in de leiding | Een Training, maar dan anders!

Omdat het voornamelijk over jou gaat, heb jij de leiding.
Je hoeft niets te doen wat jij niet wilt. Als je een boek gesloten wilt houden dan is dat jouw keuze.

Je wordt begeleid door één of meerdere persoonlijke coaches. Maar omdat jij in leiding bent zoals we al zeiden, mag je zelf aangeven welke van de workshops jij wilt doen! Het is namelijk geen programma wat je krijgt, het is een programma dat je maakt voor jezelf. Dit is wat het uniek maakt in de wereld waar het andersom ge-uitzet wordt uit jezelf, namelijk dat jezelf iets aangeleerd krijgt! Dit in plaats van het zelf leren van exact dat zoals je het zelf wilt gaan activeren bij jezelf. Het is zoals bedoeld, hoe een leergang eens mag zijn.

Als er iets is wat in deze training naar boven moeten komen dan komt het mogelijk toch.
Alles wat voor jouw belangrijk is komt, wanneer het nodig is, op het juiste moment. Ook al vindt je misschien dat dat niet zo is.
Ook dat heeft met de WIL van doen. Is dat wat jij wilt wel goed voor jou? Of is het nodig dat je weet wat je werkelijk wilt? Laten we zeggen op een ander niveau dan van die van de persoonlijkheid. Er is namelijk een verschil tussen persoonlijkheid en wie je werkelijk bent.

Pas als je weet wat het is wat jouw Ziel wilt voor jou dan komt alles in beweging om jou te helpen en dit te bereiken.

Start jouw Missie.

EarthMission!

DE OVERGANG MAKEN

DE ESSENTIËLE GEDACHTE VAN DE WERKELIJKE MISSIE! ONMISBAAR VOOR DEZE OPDRACHT VOOR JEZELF!

Ook dit is een misverstand in de wereld, omdat het mensen het zelfde laat doen als het altijd gedaan heeft, maar dan wel in vergane tijden, waar mensen het anders deden dan nu.Namelijk het werkelijke leven leven, zoals het gedaan mocht worden. Want het was de tijd van het meest geavanceerde bewustzijn dat de Aarde ooit gekend heeft, als het ware leven en de ware werkelijkheid van het bestaan.

Ook dit is een bewuste gedachte dat er zijn mag, want het is een bewustzijn dat mensen zelf mogen aanmerken als het eigenlijke van zichzelf en het eigenlijke van het bewustzijn waar het om gaat. Namelijk het ene bewustzijn dat alles in gang brengt als het gaat om de werkelijke missie in het leven.

Ook is dit een bewustzijn dat mensen ‘aantaant’ het eigenlijke werk te doen voor zichzelf en dat is het enige wat men hoeft te doen in het leven, als het gaat om het werk wat men wil doen. Want werk is iets dat mensen in gang brengt om hun eigen missie te volbrengen en het te doen in het leven.

Ook dit bewustzijn is al ‘getaant’ als het gaat om het werkelijke bewustzijn dat men kent als het eigen bewustzijn, maar dan wel een uniek iets dat geen enkel anders mens kent of heeft. Want het is het wilde stuk voor een ieder die het betamen mag en een ieder die het weten wil.

Ook is dit een spiritueel bewustzijn dat het mag betamen als het enige bewustzijn dat er toe doet in de wereld. Want het is het bewustzijn dat men ook nog eens heeft ontdaan gehad in vergane tijden. Want dit is het bewustzijn dat men kent als het enige bewustzijn dat men mag erkennen om verder te komen in het leven.

Het is een onderbewust iets dat men zichzelf nog langer laat aanzetten tot een bewustzijn dat het gedaan heeft voor ieder, alleen het is ook een onbewust iets dat men het niet langer wil afleren voor zichzelf. Want het is het misverstand in de wereld dat men nog langer doorgaat met het gevierde onderwijs en het aangetaand in zichzelf. Dit aantanen is het voortzetten van het van een bewustzijn dat zijn weerga niet kent als het gaat om het ontdoen van jezelf met de juiste inbreng van anderen. Het kan wel anders alleen het is het nooit duidelijk geworden dat het ook anders mag en kan.

Ook is dit een bewustzijn dat mensen ertoe zet iets anders te doen in hun leven dan de werkelijk opdracht die er is voor een ieder, want het is exact dat wat mensen van hun eigen plan afbrengt. Ook dit is een onbekend iets, want het is het enige plan dat er is voor een ieder die het verstaan wil en dat willen is nu juist een onderkent iets geworden. Want de wil is een grotere gedachte dan men doorgaans voor zichzelf aanmerkt.

Het is de Wil van de mens en de Wil van iemand die het betaamt. Het is de Wil die het doet in het leven, maar dan wel als men exact heeft ontmanteld wat die wil is voor zichzelf. Want de Wil is uniek voor ieder mens. ook dit is een onbekend gegeven.

Er is geen mens dat ooit te verstaan heeft gekregen dat deze Wil ook nog eens ontwikkeld kan worden , als iets dat het mag zijn, namelijk een grotere Wil dan het mag, kan en wil zijn in deze wereld. Het is namelijk exact dat wat mensen tegenstaat als er iemand is die het toch anders brengt dan zij zelf kunnen betamen.

Ook dit ‘aantanen’ is het werk dat men kent als het bewuste bewust maken en dan wel door zelf iets te ondernemen zodat het ‘aangetaand’ ook werkelijkheid wordt.

Dit aantanen is geen ondoordacht iets, maar wel een werkelijke manier om het bewustzijn om te zetten tot datgene dat men wil bereiken. Het is de gewilde manier om mensen onderbewust te maken, alleen dan andersom, namelijk bovenbewust…

Het is ook nog eens zo dat mensen er zelf meestal weinig voor willen doen om het werk te doen voor zichzelf en meer voor een ander die het vervolgens uitbaat van een ieder om het werkelijke bestaan nog verder voort te laten doen ontwikkelen. Het mag een nieuwe wereld bewustzijn zijn dat mensen aanzet het werk te doen en ook het andere werk te betamen, namelijk het werk voor een ander, alleen dan wel als het eigen werk gedaan is, voor de eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van anderen en de wereld.

Ook dit is een bewustzijn dat mensen nog weinig te verstaan hebben gekregen, omdat het nergens onderwezen wordt, daar het nergens onderwezen mag worden , omdat de mens geen ander onderwijs wil, dan het onderwijs dat men kent!

Het is dat wat mensen ontdoet voor zichzelf om juist dat ene onbewuste uit zichzelf te zetten, namelijk het idee dat er geen andere mogelijkheid is dan dat wat het is aangeleerd. Want het is juist doordat men nooit de poging heeft gedaan tot zelfontwikkeling dat het maakt dat men geen oplossingen kent voor zichzelf en dus ook niet voor de wereld.

Het sisook nog eens een andere kijk die het betaamt, maar dan andersom, namelijk dat het mensen uit doet gaan van hun eigen bewustzijn en het eigen zelf. Dit bewustzijn is juist het unieke stuk dat mensen graag terug zouden hebben, want het is juist het stuk dat men kan vieren als het stuk dat anderen kan helpen in de wereld. Want ook dit stuk is nodig om anderen te laten zien dat het ook anders kan zijn.

A – JOUW – IDENTITEIT – UNICITEIT – AUTHENTICITEIT

Hier gaan we op zoek naar wat jij nog niet weet van jezelf. De weg naar jezelf is te vinden in jouw DNA.
Voor dit doel is er in deze module een aantal unieke workshops samengesteld die je helpen jouw broncode, de gedachten te doorgronden, waarom jij bent wie je bent. 

B – PARADIGMAS ONTDEKKEN

Paradigma’s zijn niet van jezelf en kunnen betrekking hebben op van alles, zoals bijvoorbeeld, maatschappij, nationaliteit, familie, kerk, werk of school.
Het doel is al jouw paradigma’s te ‘filteren’ en deze te checken op de bestaande, bekende paradigma’s en zo te komen tot uiteindelijk jouw eigen unieke code.

C – CREATOR VAN JOUW LEVEN

Het creëren van jouw eigen werkelijkheid is ‘simpelweg’ teruggaan naar jezelf en in je kracht komen. De broncode heb je niet voor niets. Vandaaruit kun je alles manifesteren. Jouw manifestatie ligt niet vast, wie je bent wel.
Maar is dat wat je manifesteert wel in lijn met wie je bent?
Houding is belangrijk in het leven. In deze module wordt daarom ook persoonlijk aandacht besteed aan hoe je ten opzichte van jouw omgeving opereert.

D – CIRKELS MAKEN

Hoe creëer je de omgeving voor jouw ideeën? Wat heb je nodig hiervoor?
Deze module verschafte je de tools die nodig zijn. Voor sommige mensen is dit één van de moeilijkste dingen om te doen. Niet omdat dit het begin is van hun eigen transitie, maar omdat je juist in de open leegte vorm gaat geven aan iets van jezelf, iets wat nog niet bestaat, iets unieks en iets waar alleen jij goed in bent. De wezenlijke uiting en extensie van jezelf!
Dit te realiseren is essentieel voor de rest van je leven.
Ook hier is een toepasselijke workshop deel van het programma.

E – SPRONG MAKEN

Eindopdracht 
Jouw missie kent kent geen begin en geen einde. Daarentegen ben je mogelijk al meerdere keren in je leven in het momentum geweest van een beslissende keuze. Wat er ook is gebeurd niets is verloren, alles neem je mee. Indien “bedoeld te zijn” zal jij uiteindelijk de overgang maken.
In de afgelopen 100 dagen heb jij je kunnen voorbereiden naar dit moment toe om opnieuw deze finale stap te zetten. Onder volledige begeleiding kun jij dat nu doen.

Een certificaat, maar dan anders.
Omdat je uniek bent zou er alleen maar een beoordeling kunnen worden gegeven op in hoeverre je klaar bent met het programma als voorbereiding op ‘de sprong’ die je gaat maken in de ‘nieuwe wereld’. De wereld die jezelf gecreëerd hebt. In de beoordeling gaat het niet zozeer waar je je bevindt, maar meer om welke vooruitgang je gemaakt hebt in de afgelopen maanden.

Om jezelf te velen zouden we een certificaat kunnen toebedelen, alleen er zijn nog andere mogelijkheden middels een evenement om alle deelnemers nog iets extra’s te voorzien waarmee ze nog iets meer kunnen dan alleen het laten zien aan iemand anders. Wat geen zin heeft heeft, want het is toch echt voor jezelf dat je dit doet. Daarom is dit het gedachtengoed van EarthMission, want we zien het toch echt anders.

Evenement.
Ook dit is de spirituele methode om jezelf iets extra’s toe te doen, namelijk iets wat anderen nooit willen doen en dat is iemand voorzien van een echt levensveranderende inzicht of een spirituele belevenis die zijn weerga niet kent.

Het is niet aan ons om de wereld te veranderen, maar wel om mensen te laten deelnemen aan hun eigen zelf en hun eigen leven, waarin ze het hebben gedaan om iemand te kunnen helpen met een mooie zelfingenomen iets. Nee dus. want dit gebeurd meestal als mensen iets meekrijgen waarmee ze het gaan doen in de wereld, om zo zichzelf te gaan promoten en anderen te ontvelen, omdat ze zichzelf daarmee verrijken en ook nog eens overvelen.

Herkansingen.
Er zijn doorgaans geen herkansingen nodig. Je kunt niets verkeerd doen in dit programma. Dat is fijn om te weten. Maar het is ook de werkelijkheid van het leven. Je kunt alleen langer doen over iets te leren en in dit geval over jezelf. Daar is niets mis mee.
De herkansing die geboden wordt is in dit geval om tot het benodigde inzicht te komen waarom je niet het gewenste resultaat behaald hebt.
Dat inzicht op zichzelf is al voldoende om te weten voor het certificaat.

INTERVISIE

Als je het idee hebt dat je na de opleiding tegen obstakels aanloopt of terug wilt gaan naar een van de onderdelen, of omdat je het gevoel hebt in een loophole terecht bent gekomen, dan is er speciaal voor deze opleiding een intervisieprogramma.
Dit zijn 5 intervisie avonden die bij de ON TRACK opleiding zijn inbegrepen.
Meerdere coaches zijn dan aanwezig om je te helpen.

 

MISSIE

Een belangrijk extra onderdeel van het programma naast de modules en de eindopdracht vormt de missie. Een begeleiding naar een missie van jezelf. In dit onderdeel wordt je begeleid naar alles wat je verder nog nodig hebt voor de invulling van jouw missie. We gaan kijken wat voor jou de belangrijkste stap is en een route uitzetten om daar te komen.

Indien de route gevonden is komt de missie vanzelf in zicht. De weg hierin is vaak het belangrijkste, maar in het traject gaan we wel door totdat de missie minstens in beeld is.

Een unieke combinatie van onderdelen maakt de levensmissie een zeer effectief en meest complete, gecombineerde loopbaanprogramma, zelfstart programma of traject.

HET EIGENLIJKE WERK

Tijdens de voorgaande modules zal je waarschijnlijk een idee hebben gekregen hoe werk te maken van jouw missie en een concrete daadwerkelijke invulling. We gaan onderzoeken welk van deze elementen hiervoor nodig zijn en hoe dit te realiseren.

Voor dit onderdeel wordt je begeleid door meerdere ‘missiecoaches’ die in de genoemde onderdelen, elk unieke ervaringen hebben.

Algemene informatie

Kosten

Het is mogelijk deze modules afzonderlijk te doen of zelf de opleiding samen te stellen. Het tarief hiervoor bedraagt 555 EURO per module.

Het tarief (investering in jezelf) voor het gehele programma bedraagt 3333,- euro, inclusief intakegesprek, workshops, coaching-sessies, intervisie en werkmap.

Voor de eerste 6 mensen geldt een ander tarief, namelijk een gedeeld tarief. Laat je de eerste zijn die zich meld dan wordt het nog een ander tarief, namelijk een bewust bedrag op maat naar eigen draagkracht!

Er zijn nu nog aanmeldingen mogelijk, dus doe het in het moment zelf!

De EARTHMISSION INTERVISIE (inloop) AVONDEN zijn een ware inspiratie om ook jezelf cadeau te doen, ongeacht de opleiding. Het zijn de inzichten die nergens anders zo worden onderwezen en ook nergens anders zo zijn uitgedragen. Het losse tarief hiervoor is 33 EURO per avond.

Locaties

Alle sessies en workshops zullen worden gehouden op twee verschillende inspirerende locaties in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Haarlem, Rotterdam en ZEIST.

Vereiste vooropleiding

Iedereen kan deelnemen. Voor de invulling van jouw missie is geen bepaalde vooropleiding nodig. Alles wat je nodig hebt kun je uit jezelf halen.

Enige vereiste is wel dat je 100 dagen lang minimaal 1 volledige dag per week vrij kunt maken. Extra tijd zal mogelijk nodig zijn naar gelang je invulling wil geven in deze periode.

Wat heb je verder nog nodig?

Bij aanvang van het programma krijg je een trainingsmap met daarin de informatie die je kunt gebruiken en waarin je kunt documenteren, aantekenen en verzamelen tijdens het hele programma en de workshops.

Branchevereniging

Iedereen kan in Nederland een branchevereniging of platform oprichten als zijnde een waarborginstituut voor leden en cliënten. Hoe betrouwbaar is de branchevereniging als iedereen die betaald toegelaten wordt? Op basis hiervan hebben wij nog geen branchevereniging gevonden waarbij wij ons aangesloten hebben.

Wil je een voorgaand advies? 06-12476352
Het programma wordt begonnen met een ‘zelfgerealiseerd’ intakegesprek!

Wil je je inschrijven of mogelijk eerst weten of deze training voor jou geschikt is dan kun je een gesprek online aanvragen.

  JOUW 'ON TRACK' MISSIE

  Jouw Missie

  Jouw Missie in één volzin

  Jouw Missie in 1000 woorden

  Jouw Blueprint aanvang (upload bestand, goed voor je eigen begin!):

  Persoonsgegevens:

  Voornaam

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  AANMELDEN voor een meest gerealiseerde zelfrealisatie opleiding voor jezelf.
  Vink het traject aan van jouw keuze.

  ZELFREALISATIES MODULES voor een meest gerealiseerde zelfrealisatie opleiding voor jezelf.
  Vink het traject aan van jouw keuze.

  GEWENSTE LOCATIE
  Vink het traject aan van jouw keuze.

  LAAT EEN MOOI BERICHT ACHTER OF STEL EEN MOOIE VRAAG:

  Anti-Spam vraag: Hoeveel is 1 + 1? (mag ook drie zijn)

  Meer over EarthMission

  × Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...