CONTRA-EVOLUTIONAIR VERSUS SPIRITUEEL

DE CONTRA EVOLUTIONAIRE GEDACHTE VERSUS DE SPIRITUELE GEDACHTE

Deze gedachte is de gedachte van een man die zo simpel als ik ben de wereld heeft veranderd door zelf het eenheidsbewustzijn te realiseren.

Jij: Jullie hebben de hele wereld naar de verdommenis geholpen met deze spirituele gedachten over hoe mooi het zou zijn in deze wereld.

Ik: Als jij dat denkt vertel mij dan hoe, als jij zogoed weet wat dat spirituele dan is.

Jij: Omdat jullie denken dat jullie de waarheid in pacht hebben en mensen proberen te overtuigen dat er een andere wereld is, die dit of dat is met allerlei uit de duim gezogen fantasie verhalen.

Ik : Hoe weet jij dat dat dan zo is, als de enige wereld die jij kent deze wereld is met een gevestigde orde die zelfs jou aan de ketting heeft liggen. Misschien is het tijd dat jezelf loskomt van deze ketting. Alleen dat is wat jij nu wilt gaan doen. Maar jij doet het op de verkeerde manier. En dat is dat al deze mensen wel al weten, want deze zijn al 5 decennia verder. Jij leeft nog steeds in een tijdsbestek dat na de tweede wereld oorlog niet veranderd is en voortleeft onder slechts nog enkele mensen. En jij bent al die mensen aan het optrommelen. ZO zijn er meer mensen in de geschiedenis geweest die dat zelfde ideaal beeld hadden. Zoals een man die van Europa één Europa wilde maken. Maar dan op één andere manier.

JIJ: Dit is nou precies wat wij bedoelen met deze gevestigde orde, door ons weg te zetten als oproerkraaiers en vergeleken worden met een man als wie jij bedoeld.

IK; Dan heb jij zelf , als je goed geluisterd hebt, de omslag of wel the big reset nog niet gemaakt. Maar dan in jezelf. Anders had je begrepen wat ik hier zojuist verteld heb.

JIJ: Welke omslag, de halve wereld weet dat er een kantelpunt nodig is om deze wereld te veranderen en nu zeg jij dat dat in jezelf ligt. Wat is dit voor een onzinverhaal. En meer van deze verhalen.

Ik; Jij gelooft in jou wereld en ik in de mijne. Ik geloof liever in een wereld van eenheid, ook al was er ooit een meneer die dit op een andere manier wilde bereiken. Geloof jij dan maar met jou kameraden dat er een andere wereld is. Namelijk de wereld waarin je nu leeft. Want dat is voor jou de werkelijke wereld. Alleen het verschil is dat jij nog gelooft in de oude wereld en ik in de nieuwe wereld die eraan komt als dit tijdsbeeld nou eens en voor altijd uit het onderbewuste van de mensheid is verdwenen. Dan kom jij ook misschien van de ketting af want dan ben jij één van de laatste die nog in deze wereld gelooft. En dan samen met al die mensen die hetzelfde denken en gedaan hebben en nog steeds doen.

En die mensen dat zijn nou precies de mensen die al die tijd onzichtbaar zijn geweest en die nou ineens onder hun paddestoel vandaan komen om het de wereld nu eens te gaan vertellen. En dat is niet nodig , want één ieder kent dan inmiddels het werkelijke verhaal al en dat is het verhaal dat ik je nu vertel.

Want dit is nou waarom deze wereld naar de verdommenis zou gaan. Ware het niet dat er genoeg andere mensen zijn die iets geleerd hebben van het verleden.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...