KEY TO A MISSION

CIRCLE OF SUPPORT

~ Het is de Missie die er mag zijn. ~

De CIRCLE OF SUPPORT, een gedachte die is geïnitieerd vanuit een grotere gedachte, de EarthMission overvloedgedachte en het eenheidsbewustzijn. De Support Circle is de transformatie naar dat wat bedoeld is en bedoeld was. Namelijk de creatie van OVERVLOED, van dat wat het was en dat wat het niet mocht zijn. 

Ook deze gedachte te willen manifesteren als een vorm van recycle-gedachte is een misvatting die al zodanig tot niets gaat leiden, dan een ontkenning van dat wat het mag zijn en zal worden en daarmee alsnog een transformatie mag doorgaan.

SUPPORT CIRCLE EN DE MISSIE

De SUPPORT CIRCLE is de ware missie en een missie op zichzelf. Een gezamenlijk missie die zijn weerga niet kent en alles transformeert en alles oplost. 

Het is een deelname, waar een ieder zichzelf in vind en een ieder vervulling mag vinden. Er is een gedachte van het hebben van een missie, naar het ZIJN van een missie! 

Deelname aan deze Missie is een deelname aan de grootste Missie en de laatste Missie die erkent mag worden als zodanig. Deelname aan deze Missie is een deelname aan jezelf! Het is een missie van missies! 

Neem deel aan deze Missie en je bent in jouw Missie!

SUPPORT CIRCLE DASHBOARD

Door ondersteuning te geven, als organisatie of als individuele deelnemer aan één project of één van de missie die men kan vinden in het EarthMission Dashboard.

Deelname aan de Support Circle is mogelijk door te steunen of deelname als initiator van een Missie.

DEELNAME SUPPORT CIRCLE ALS ORGANISATIE

~ De organisatie op zichzelf heeft geen missie, als er geen mensen zijn die een missie hebben. ~

Met bovenstaande is alles gezegd, alleen nog niet gedaan! Daarom, maak de transitie voor jezelf, de reorganisatie van de organisatie, naar een organisatie die zichzelf realiseert!

Deelname is mogelijk door support te geven aan de gezamenlijke missie of deelname aan één van de missies.

Breng uw organisatie naar een Hoger Plan en neem daarom deel aan de grootste en meest vooraanstaande Missies allertijden! De creatie van overvloed is een opdracht die niet alleen gedaan kan worden als organisatie maar ook in een grotere organisatie, namelijk in een organisatie van organisaties! 

Het is de opdracht die we hebben als mensheid, om deze Aarde als een wereld te maken die het voor de mensheid gaat voortzetten en de Aarde en de mensheid terugbrengt naar het Licht. Het is de SPRONG in de gedachte die zal leiden tot een sprong naar een nieuwe dimensie en een HOGER BESTAAN.

GEVOLGEN EN CONSEQUENTIES 

De deelname heeft gevolgen en consequenties. Namelijk dat uw organisatie al terugkeert naar dat wat het mag zijn. Ook is dit geen gedachte die voortgaat, maar wel een gedachte die het voortbrengt. 

  • Deelname aan de SUPPORT CIRCLE is een deelname in overvloed.
  • Deelname aan de SUPPORT CIRCLE is een deelname aan de mensheid.
  • Deelname aan de SUPPORT CIRCLE is een deelname aan dat wat het mag zijn, een Hoger Bestaan.

VOORWAARDEN

De organisatie is een gedachte die mensen verbind en een gedachte die mensen vervult in hun eigen opdracht die de wereld voor hen heeft. 

Ook is deze gedachte geen sinecure als het gaat om wat de werkelijk opdracht mag zijn voor een organisatie, want het is al bepaald dat deze ook door het geheel wordt ondersteunt. Alleen wel door anderen die het een gedachte geven. 

Het is wat het is en het is wat het nog mag zijn, alleen niet lang meer, want de ommekeer is al in gang gebracht door een nieuwe gedachte en dat is deze gedachte van de ware Missie die we allen hebben en die nu online bekend is gemaakt. De grotere opdracht en de voorwaarde die het heeft.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...