De vervulling van de gezamenlijke missie wordt één grote gebeurtenis

We hebben allemaal een missie in het leven en bovenal een gezamenlijke missie. Een gezamenlijke missie waarin we naast persoonlijke kwesties, ook verder gaan en een grotere verantwoordelijkheid nemen in de wereld en vooral voor de planeet waarop we leven.

Niet alleen groeien we op een persoonlijk niveau – maar ook als mensheid als geheel groeien we én als we de zaken oplossen die er op dit moment op te lossen zijn in de wereld.
De vervulling van deze gezamenlijke missie wordt uiteindelijk één grote gebeurtenis. Waarin ieder bijdraagt.

Nieuwe Dimensie, Nieuwe Wetten

Paradigma’s veranderen en daarmee ook onze maatschappij. Het spel is aan het veranderen.
Dit is geen doel of missie van EarthMission zelf, dit is wat komen gaat, want het is wat we deéls zelf al in gang hebben gezet.
Dingen om ons heen veranderen. Wat er eigenlijk gebeurt is dat dát wat al werkelijk is – werkelijk wordt en nu steeds meer zichtbaar wordt en dat dát wat onwerkelijk is, wegvalt.

Er ontstaan nieuwe initiatieven, die support krijgen van de massa en deze initiatieven ontstaan uit – en volgens deze ‘nieuwe’ wetmatigheden.
Alles zal op deze wijze zelfgeïnitieerd, zelfgeactiveerd en zelfgeorganiseerd gaan verlopen en worden non-lokaal, non-profit, non-institutioneel en op basis van non-ownership. Dat heeft uiteraard consequenties.
Het is de bewustwording en de realisatie hiervan waarvoor EarthMission is opgericht.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...