Neem deel aan jouw Aarde Missie

Ieder persoon kan de wereld in een oogwenk veranderen, zelfs zonder dat men daar bewust van is. In het kort gebeurt dit vooral in de manier waarop jij jezelf bent en wat daaruit voortvloeit op jou, uniek voor de wereld, unieke wijze. Het is al wat in jou zit om te vervullen en het is aan jou om dit tot vervulling te brengen.
Belangrijk misschien om te realiseren is, dat de keuze tot deelname een keuze is die je maakt om deel te nemen aan iets dat van jezelf is, namelijk je eigen missie.

Zoals wij mensen uniek zijn, zo zijn ook gebeurtenissen uniek. De uitdagingen waar we voor staan op deze aarde zijn divers en ook groot. Het is noodzaak dat deze opgelost worden en deze kunnen opgelost worden. Hoe groot dit voor één persoon lijkt, ervaring leert dat achteraf, wanneer men het bewustzijn heeft, oplossingen vaak simpeler waren dan ze in eerste instantie leken.

Eigenlijk is elke oplossing, alleen het hebben van de denkwijze en het bewustzijn waar een bepaald moment of een bepaalde situatie om vraagt en daar naar te handelen. De uitdagingen waar we voor staan op Aarde, liggen grotendeels op niveau van bewustzijn. Hoe kunnen we de oplossingen bieden voor de verschillende uitdagingen waar we voor staan op Aarde?
De weg volgt na de keuze. Jou keuze tot jouw missie geeft jou gelijk oplossingen die voor jezelf van toepassing zijn.

Bijzonder van deze tijd is dat we aan de vooravond staan van een keerpunt. Een keerpunt waar we met nieuwe inzichten tot het bewustzijn komen om dingen anders te gaan doen.
Heb jij je missie gevonden of heb je het gevoel dat je in jouw leven een andere koers wil gaan uitzetten, wil je hierover meedenken, meepraten, gelijkdenkenden ontmoeten, deelnemen aan seminars of workshops, inspireren of geïnspireerd worden of simpelweg op de hoogte blijven van artikelen en nieuws berichten op de website en social media, neem er dan deel aan en daarmee aan je eigen missie.

Neem deel aan EarthMission


Deelnemen aan EarthMission? Dit kan op verschillende manieren:

Via seminars, inspiratiedagen, lezingen.
Via inschrijving: Blijf op de hoogte en ontvang de nieuwsbrief waarin het laatste nieuws en updates zullen worden vermeld van de EarthMission website en activiteiten.
Via Social media: Facebook, LinkedIn

Blijf op de hoogte en ontvang de nieuwsbrief waarin het laatste nieuws en updates zullen worden vermeld van de EarthMission website en activiteiten.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...