FOOTPRINT VOOR ORGANISATIES

FOOTPRINT ZELFREALISATIE VOOR ORGANISATIES

“Wat is er mooier dan te leren alles over jezelf?”

Bewust dat elke verandering begint bij een keuze en dat deze keuze dan het begin kan zijn van iets waarvan je nog niet weet wat de gevolgen zijn is een ‘onzekerheid’ waarvoor je gekozen hebt. Maar die je wilt blijven volgen omdat je inmiddels weet dat wat er op ook deze weg gebeurt, met een reden gebeurt. Er bestaat geen toeval meer en alles heeft een reden.

Je realiseert je dat alles in je vermogen ligt om dingen te veranderen die je anders wenst en dat werkelijke transformatie van binnen begint. Het beginpunt is ergens binnen, het eindpunt is hier en nu.

Omslagpunten zijn er elke dag en overal als realisaties van inzichten die tot ons komen. Als waarnemer van alles om je heen, zie je dat elke keus leidt naar een momentum van een volgende keuze. Ook weet je dat na elke beslissing de test komt waarin je jezelf geconfronteerd ziet met het feit of je de grotere beslissing die je hebt genomen kunt handhaven. Je bent bewust dat dit wezenlijke momenten zijn in het leven en dat deze je kunnen leiden naar een nieuwe werkelijkheid.

Jezelf te zien en de keuze waar je voor staat, het is immers de keuze uit twee of meer mogelijkheden. Beiden zijn twee mogelijke werkelijkheden, kiezen voor de één is de ander uitsluiten, als een werkelijkheid die niet bestaat.

Paradigma’s zijn niet van jezelf. Met het oplossen van eigen je paradigma’s heb je jezelf naar een nieuw level, of nieuwe dimensie bewogen, waarmee je je eigen transitie hebt weten te accelereren. Je bent je eigen deeltjesversneller door de keuzen die je maakt.

Het is je steeds meer duidelijk geworden dat jouw missie dichterbij is gekomen vanwege dat wat je hebt opgelost en jouw eigen plek die je hebt ingenomen. Zo binnen, zo buiten is een levende realiteit geworden. Verwelkom jezelf in die nieuwe dimensie van realiteit, het is dat wat je toekomt. Heb jij de sprong al gemaakt?

De transformatie begint dus van binnenuit, zelf geïnitieerd en zelf geactiveerd. Binnen beginnen is beginnen bij/met de essentie en logisch dat het dan gaat over identiteit. Te weten wat je identiteit is, is de ultieme trigger, uitgangspunt en of referentiekader voor het proces wat daarna vanzelf volgt.

Deze “transformatie naar jezelf” is waar het programma op in speelt. Jouw missie is wat dan volgt.

Wie of waar ben ik nu – waar wil je naar toe en hoe kom ik daar? Wat is daar voor nodig? Dat is waar je in wordt begeleid.

ZELFINITIATIE, ZELFACTIVATIE en ZELFORGANISATIE

Transitie zijn elk gebaseerd op inspiratie, activatie en acceleratie!

1. Inspiratie; met behulp van mini-workshops en talks.
2. Activatie; zal inhouden te verplaatsen uit de collectieve mindset, leren hoe te transformeren en van lood goud maken!
3. Zelforganisatie & leiderschap, nieuwe keuzes die leiden tot paradigma verandering.

Een ieder is uniek en daar past een training bij die ook voor ieder uniek is. Een enkel format voor iedereen past voor niemand!
Gegeven wordt een unieke beoordeling voor elke individuele deelnemer. Het gehele programma is hierop gebaseerd en gestructureerd. Uiteraard verschilt dit per persoon.
Aan het eind van dit traject ontvangt de deelnemer een certificaat op maat!

Algemene informatie

Kosten

De kosten (investering in jezelf) voor het gehele programma bedraagt 2450,- euro incl. BTW, inclusief intakegesprek, workshops en werkmap.

Locaties

Alle sessies en workshops zullen worden gehouden op twee verschillende inspirerende locaties in Arnhem.

Tijdsduur

Het programma duurt 7 hele dagen van ‘s-ochtends 10:00 uur tot 17:00 uur.

Vereiste vooropleiding

Iedereen kan deelnemen. Voor de invulling van jouw missie is gelukkig geen bepaalde vooropleiding nodig. Alles wat je nodig hebt kun je uit jezelf halen.

Wat heb je verder nog nodig?

Bij aanvang van het programma krijg je een trainingsmap met daarin de informatie die je kunt gebruiken en waarin je kunt documenteren, aantekenen en verzamelen tijdens het hele programma en de workshops.

Het maximum aantal personen is 15.
Uiteraard beginnen we met een intakegesprek.

Meer informatie

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Deelnemen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...