MISSIE

aarde missie

Levensmissie, de Aarde missie.

~ Everything in your life is part of your mission. ~ 

Vanuit het bewustzijn van het hogere zelf zijn we naar aarde gekomen met een reden. We leren hier belangrijke dingen over onszelf en ook over de wereld waarin we leven. We kunnen leren van onze eigen keuzes, gebeurtenissen in het leven en zijn gekomen met een opdracht, een eigen missie die voor ieder uniek is en zo ook voor jou.

Jij bent het die jouw eigen leven leidt en jij bent het die uniek is. Door op te staan en te groeien in je eigen persoonlijk ontwikkeling is wat jouw groot maakt. Wanneer je ontdekt en herinnert wie je bent en waarvoor je gekomen bent is jouw tijd eveneens gekomen.

Dit is eigenlijk geen kwestie van een perspectief, maar van een weten. Dat wat jij bent, vanuit oorsprong, is namelijk nooit veranderd. Hooguit in ieders eigen waarneming. Alleen dit te ontdekken en er naar te leven, in dit leven op aarde, ís wat er nu veranderd.

Wanneer je je realiseert wat je vanuit jou Ziel wilt bereiken hier op aarde, zal je missie in een stroomversnelling komen en zal alles in gang komen om deze te bereiken, als vanzelf. Dit is de hoogste activatie die je zult ervaren.

Dit te ontdekken in jouw leven nu is wat jouw missie tot een belangrijke missie maakt.
Je hoeft alleen te leren zien wie je werkelijk bent en dat, is waar het leven voor is en jouw ware, zoals oorspronkelijk bedoelde leven te leven. Op deze manier ben je het licht in deze wereld, wat effect zal hebben op het bewustzijn als geheel. Dit is jouw missie en dit is wat het een aarde missie maakt.

Vanaf het moment dat je hier op aarde gekomen bent is jou missie begonnen hier op aarde en alles in het leven maakt deel uit van deze missie. Keuzes heb je al gemaakt, in hoeverre is dat wat je nu doet?

Hoé je deze missie vervult is geheel aan jou zelf. Eén ding is zeker, en dat is dat alleen jij weet hoe en alleen jij in staat bent om deze, geheel op jouw uniek wijze, te vervullen. Wanneer je op de juiste weg bent zal het ook zo voelen. Het is dan, dat je volledig de betekenis van jouw aarde missie zal ervaren.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...