Over EarthMission

EarthMission is een (grassroots) movement met een missie!

 

De naam EarthMission staat voor bewustwording als het gaat om de vervulling van “een missie”, voor deze Aarde én de rol die een ieder hierin heeft.

EarthMission, opgericht in september 2011 en aanwezig op het web vanaf het begin van het jaar 2012, is een platform en een community van gelijkgestemden, gelijk-denkenden, vernieuwers, en andersdenkenden.

Het doel en missie van EarthMission is mensen te helpen in dat te doen ‘waarvoor ze gekomen zijn’. Mensen helpen naar een volgend bewustzijn, namelijk eenheidsbewustzijn hier op Aarde en de vervulling van een nieuw paradigma.

 

~ Everything in your life is part of your mission. ~

over earthmission

Jouw Aarde Missie:

Vanuit de perceptie van het Zelf zijn we naar aarde gekomen voor een reden. We zijn gekomen met een doel, of eigen missie die voor ieder uniek is en zo ook voor jou.

Wanneer je je realiseert wat je vanuit jou ziel wilt bereiken hier op aarde zal deze missie in een stroomversnelling komen. Alles zal dan in gang komen om deze te bereiken, als vanzelf. Dit, is de hoogste activatie die je zult ervaren.

 

Dit te ontdekken in jouw leven nu is wat jouw missie tot een belangrijke missie maakt.
Je hoeft alleen te leren zien wie je werkelijk bent en jouw ware, zoals oorspronkelijk bedoelde leven te leven.

Vanaf het moment dat je hier op aarde gekomen bent is deze begonnen en alles in het leven maakt deel uit van deze missie. Keuzes heb je al gemaakt, in hoeverre is dat wat je nu doet?

Hoé je deze missie vervult is geheel aan jou zelf. Eén ding is zeker en dat is dat alleen jij weet hoe en alleen jij in staat bent om deze, geheel op jouw unieke wijze, te vervullen.

 

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...