EARTHMISSION

OVER EARTHMISSION

EARTHMISSION is een (grassroots) movement met een missie!

De naam EarthMission staat voor bewustwording als het gaat om de vervulling van “een missie”, voor deze Aarde én de rol die een ieder hierin heeft. EarthMission, opgericht in september 2011 en aanwezig op het web vanaf het begin van het jaar 2012, is een platform en een beweging van gelijkgestemden, uitvinders, vernieuwers, en ook ‘andersdenkenden’.

Het doel en missie van EarthMission is mensen te helpen in dat te doen ‘waarvoor ze gekomen zijn’. Mensen helpen naar een volgend bewustzijn, namelijk eenheidsbewustzijn hier op Aarde en de vervulling van een nieuw paradigma.

De missie van EARTHMISSION is mensen brengen in het bewustzijn van hun eigen missie en hen helpen deze te vervullen geheel volgens het Hemelse Plan. 

EARTHMISSIONMOVEMENT heeft als doel mensen aan te reiken ‘sleutels naar een grotere missie’ in de beweging naar een omvangrijke transitie. Het doel is een beweging te vormen van mensen die de beweging willen maken naar de vervulling van een gezamenlijke missie, wat tevens de grotere gedachte is van de missie, namelijk de missie voor deze wereld en aarde. Een gezamenlijke missie waarin een ieder deel heeft, deel neemt en deel is. Het Goddelijke Plan.

EarthMission heeft voor elke maatschappelijke functie een visie, weergegeven vanuit een ander bewustzijn, namelijk dat er geen functie is, vanuit het eenheidsbewustzijn. Het eenheidsbewustzijn en het principe van eenheid heeft alle oplossingen in zich. Crisis en de problemen zijn intrinsiek het gevolg van het gebrek aan dit bewustzijn in de wereld. Daarom kunnen huidige uitdagingen in de wereld en de crisis, die er niet is, opgelost worden door simpelweg het eenheidsbewustzijn een weg te laten vinden.

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...