Missie en Visie

EarthMission Visie

We groeien allen door het leven op Aarde, in bewustzijn naar hogere niveaus van bewustzijn, hogere niveaus van bestaan en in onze eigen multi-dimensionaliteit. We groeien naar hogere niveaus van onszelf totdat we volledig teruggekeerd zijn naar onze oorsprong.

Elke persoon is niet alleen uniek met alle ervaringen, talenten en gaven, maar ook in de manier waarop men uiting geeft van zichzelf, iets uitdraagt, doorgeeft, dingen in het leven oplost en bijdraagt aan deze Aarde en in het grotere geheel.
Alles is bewustzijn en (daarom) alles is licht. De ontwikkeling van ons individuele bewustzijn heeft effect op het bewustzijn van de mensheid als geheel en heeft als zodanig invloed op de wereld.

Wil je de wereld helpen, help jezelf eerst!
Eén deel dat een ieder bij kan dragen aan de ontwikkeling van het bewustzijn hier op Aarde is het oplossen van wat er op te lossen is en verder dan dat, uitstijgen boven zichzelf in ieders eigen ontwikkeling. Van daaruit een voorbeeld zijn van je eigen leven en leiderschap.
Dat is het moment waarop men leiderschap heeft verworven in de wereld. Het zijn van het Licht in deze wereld bij de gratie van het bewustzijn dat ontwikkeld is. Dit bewustzijn reikt over alle grenzen van deze wereld..

Het is nu aan ons om leiderschap te claimen en te helpen deze wereld te transformeren. Ieder op zijn eigen unieke wijze en in zijn eigen omgeving.

Missie EarthMission(Movement)

Het doel en missie van EarthMission is mensen te helpen in dat te doen ‘waarvoor ze gekomen zijn’. EarthMission heeft één missie: Mensen helpen naar een volgend bewustzijn, namelijk eenheidsbewustzijn hier op Aarde. Naar een wereld van een nieuwe dimensie, met een nieuw paradigma.

 

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...