De missie en HET MOMENTUM dat alles veranderd.

De missie en HET MOMENTUM dat alles veranderd.

De missie die alles veranderd is de missie die ook door wordt gedeeld. De gezamenlijke missie is de grotere missie die we allen hebben voor deze aarde.

De persoonlijke missie die een ieder heeft is de missie die alles bij jezelf veranderd. Wanneer mensen met hun missie bij elkaar komen gaan dingen pas echt veranderen. Want de samenkomst van mensen met eenzelfde missie vindt nooit zomaar plaats en als dat gebeurt ontstaat er een MOMENTUM waarin alles veranderd. Daarom is het zo belangrijk mensen bij elkaar te brengen die eenzelfde gedachtengoed hebben en met gezamenlijke inspanning grote dingen kunnen doen. De grotere missie. Want de gezamenlijke missie komt voort uit de gedachte van een grotere missie.

Bewegingen in de wereld zorgen ervoor dat er een MOMENTUM ontstaat waarin dingen veranderen. Dingen die de wereld veranderen omdat ze compleet anders zijn dan dat voorheen gedaan werden. Deze allesveranderende energie en bewustzijn komen voort uit het MOMENTUM.

De spelveranderende transformatie is de transformatie die voortkomt vanuit het MOMENTUM. Het is het MOMENTUM dat zorgt dat alles veranderd.

Het MOMENTUM is het moment dat alles samenvalt en deze spelveranderende transformatie veroorzaakt! 

En het MOMENTUM dat ontstaat wanneer mensen samenkomen met eenzelfde missie en die allen in het MOMENTUM zijn, brengt het bewustzijn dat andere mensen aansteekt en eveneens doet inzien dat dingen gaan samenvallen en tot eenwording leiden. Een grotere eenwording. een groter MOMENTUM, een grotere beweging en de vervulling van een grotere missie!

Daarom kunnen mensen die elkaar kennen en bij toeval dezelfde gedachtengoed hebben het anders gaan doen dan voorheen gedaan werd. 

Toeval bestaat niet in het MOMENTUM en daarom is alles bedoeld en geheel volgens GODDELIJK PLAN. De grotere missie is geheel volgens GODDELIJK PLAN en alles wat ver van het PLAN afligt zal daarom veranderen en dat is behoorlijk veel. 

Elke transformatie die er plaats vindt op aarde en maatschappelijk zal spelveranderend zijn wanneer het MOMENTUM eenmaal bereikt is omdat mensen dan automatisch begrijpen dat het MOMENTUM daarvoor zorgt. En het kan ook bijna niet anders want het hele systeem ligt ver van het PLAN af.

Een grotere missie is dan ook een voorwaarde die ons bij elkaar brengt en ons naar een nieuwe bestemming leidt en veel van de oude wereld doet verdwijnen. Dit is de missie om mensen precies daar te brengen waar ze op het PLAN zijn en dus daar waar ze hun rol kunnen vervullen in dit grotere geheel. De juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plaats, ook dat is wat het MOMENTUM voortbrengt. Deze rol is het mooiste wat een mens kan doen voor zichzelf en voor de aarde en de mensheid.

 

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...