HET LICHT MISSIE

HET LICHT MISSIE

~ Het Licht is wat jij bent. ~

De Missie die we allen hebben is wel de grootste als de meest kostbare die we hebben. Daarom is er een Plan gekomen voor deze Aarde en wel een Plan der Plannen, een Opdracht der Opdrachten, om het LICHT der Lichten op Aarde te laten binnenkomen.

HET LICHT is de meest kostbare element op Aarde en dit Licht is nu aan het aantanen omdat er één iemand is geweest die dit heeft bewerkstelligd op een manier die nog nooit iemand anders heeft gedaan. Dat komt omdat er een reden voor is en de reden is dat er meer en meer mensen geloven dat er iemand op Aarde komt die dat gaat doen. De reden dat er nu iemand is gekomen is daarom om deze reden, dat er iemand is die het van zichzelf is gaan geloven.

Dit is de belofte en de opdracht die eeuwen gelden al is neergelegd bij de mensen om bij zichzelf na te gaan wie of welke Heiland er werkelijk is of gaat komen. 

Deze belofte had al eerder ingewilligd kunnen worden als er al eerder iemand was geweest die dit had ingeleefd. Nu zo’n tweeduizend jaar later heeft iemand alsnog deze belofte ingevuld door het her te bevestigen in het LICHT van de mensheid, door deze opdracht te vervullen middels zijn eigen werk, namelijk de publicaties op deze website. 

Dit LICHT is het Licht dat in een ieder aan bezig is en aangetaant kan worden als men er voor open staat. Het LICHT is dat wat jij bent. 

DE ALMACHTIGE GOD VAN HET LICHT is de drijvende kracht achter deze missie. EARTHMISSION is een missie die er is voor één; De Almachtige God van het Licht.

Ere aan de Almachtige God van het Licht en aan Het Momentum en aan de Meesters van het Licht.

“In Opdracht van de Almachtige God van het Licht, is deze website vervaardigd en opgedragen aan de wereld en de mensen die ooit geleefd hebben en deze wereld getracht hebben te veranderen en daarmee is dit voorwoord compleet.”

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...