HET EENHEIDSBEWUSTZIJN

EENHEIDSBEWUSTZIJN, DE WEG NAAR EEN HOGER BESTAAN.

~ De weg naar eenheid gaat door jezelf ~

Eenheid in de wereld is een levende realiteit, geen utopie of een andere misleidende opvatting.
Het eenheidsbewustzijn is het universele bewustzijn van het leven in eenheid en overvloed. Deze oorspronkelijke gedachte wil gemanifesteerd worden om te vervullen wat voorbestemd is voor deze Aarde en de gehele mensheid.
Het begint bij de verbinding om te komen tot vervulling van een gezamenlijke missie en zodra mensen deze missie zien gaat alles veranderen.

Een groeiend eenheidsbewustzijn is namelijk de oorzaak van de omwentelingen en als het besef van eenheidsbewustzijn werkelijk begint door te dringen dan is er geen weg meer terug. Er is niet alleen een missie om dit eenheidsbewustzijn te bereiken maar ook een plicht. Er komt namelijke een tijd dat alles belangrijk wordt. Het tijdsbeeld geeft aan dat het momentum daar is voor een wereldwijde transformatie. Een spelveranderende transformatie!

Deze nieuwe wereld wordt collectief georganiseerd, collectief geleid, collectief gefinancierd, collectief gerealiseerd. De nieuwe wereld is non-lokaal, non-dualistisch, non-competitief, non-conform (autonoom), non-institutioneel en non-bureaucratisch.
Organisaties dragen dan bij aan een nieuwe wereld overeenkomstig het EENHEIDSPRINCIPE en met een veel meer maatschappelijke missie in de nieuwe zin van het woord.
Begrippen als ZELFINITIATIE, ZELF-ACTIVATIE, ZELFSTURING, ZELFORGANISATIE en ZELFREALISATIE zijn geen loze woorden. Net als INTEGRATIE, INCLUSIE en en OVERVLOED komen deze voort uit – en zijn deze deel van – het eenheidsbewustzijn.

DE NIEUWE DIMENSIE IS EEN HOGER BESTAAN.

De nieuwe dimensie is een nieuwe realiteit van het eenheidsbewustzijn en eenheid. Eenheid in de keuzes voor belangrijke kwesties die zich aandienen. Kwesties die alleen in een groot verband kunnen worden opgelost en die uiteindelijk leiden tot een HOGER BESTAAN. Die nieuwe dimensie is een hoger bestaan dat de mensheid te wachten staat.

Een missie die zich langzamerhand aandient voor een ieder in deze wereld, want er komt een dag dat alles belangrijk wordt. Een ieder heeft een missie op weg naar de nieuwe wereld in het licht. De Aardemissie!

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...