FOOTPRINT

FOOTPRINT ZELFREALISATIE

Start in april 2022.

 ~ Een leidende rol is er niet voor enkelen, maar voor een ieder.~

Verhaallijn

Drie maanden lang, één keer per week een hele dag (10:00 – 17:00 uur) werken aan jouw missie!

Er is geen programma tot in detail is uitgewerkt, wel is er een ‘verhaallijn’. Jouw verhaallijn, waarlangs van alles kan gebeuren. Die ruimte is met reden in het programma gelaten om ruimte te geven aan jou, voor eigen invulling. Want dit is waar het om gaat uiteraard. Ruimte die jij in gaat nemen! Verder gaan we alles uit de kast halen wat nodig is als er tekenen zijn dat er iets gewenst is.

Missie ontdekken

100 dagen lang kun je besteden aan een zeer intensief en diepgaand programma, waarin jij jouw missie kunt gaan ontdekken.
Het programma is samengesteld uit 5 unieke modules, een extra module intervisie van 5 extra intervisieavonden en een missie!
Elke module is opgebouwd uit een aantal inspirerende workshops die bij jouw passen, interviews en coaching-sessies. Bovendien krijg je 100 dagen lang een coach ter beschikking.
Onze coaching-stijl is provocatief, transformerend en oplossingsgericht.

Loskomen

Voor iedereen die los wil komen van de waan van de gemaakte wereld, wil ontdekken alles over zichzelf en gaan doen waarvoor jij het gevoel hebt dat je hier bent op deze mooie planeet – hiervan werk wil gaan maken.

Antwoorden

–  Als je het antwoord daartoe nog niet hebt, gaan we in deze drie maanden proberen het antwoord te vinden op die vraag. Maar eerst gaan we de juiste vraag stellen.

–  Keuzes en Wil. Met de juiste wil (realiseren hiervan) kun je juiste keuzes maken voor jou en komen de juiste antwoorden. Alle antwoorden!

– Een aanzet maken om jou, indien nodig ‘On Track’ te brengen,

– of jou zover brengen dat je bezig bent met jouw missie op welk gebied voor jou nu het belangrijkst is. Expliciet nu, want wat voor jou het belangrijkst is op dit moment is natuurlijk afhankelijk van waar je nu staat.

– Er is geen einddoel. Vermijd te denken in termen van wat je wilt bereiken, als einddoel, maar probeer te denken in termen van ZIJN. Jij bent wat je wilt worden.

Jij en jouw missie!

Over jouw successen en valkuilen, jouw licht en duisternis, denken en voelen, bewuste en onderbewuste, zin en onzin, pushbuttons en kookpunten. We gaan het hebben over moeten, kunnen, mogen en willen, over loslaten en opgeven.
Over overgave….

Over de juiste vraag en over jouw antwoorden.

Jij in de leiding

Omdat het voornamelijk over jou gaat, heb jij de leiding.
Je hoeft niets te doen wat jij niet wilt. Als je een boek gesloten wilt houden dan is dat jouw keuze.

Als er iets is wat in deze training naar boven moeten komen dan komt het mogelijk toch.
Alles wat voor jouw belangrijk is komt, wanneer het nodig is, op het juiste moment. Ook al vindt je misschien dat dat niet zo is.
Ook dat heeft met de WIL van doen. Is dat wat jij wilt wel goed voor jou? Of is het nodig dat je weet wat je werkelijk wilt? Laten we zeggen op een ander niveau dan van die van de persoonlijkheid. Er is namelijk een verschil tussen persoonlijkheid en wie je werkelijk bent.

Pas als je weet wat het is wat ‘de Ziel wilt’ voor jou dan komt alles in beweging om jou te helpen en dit te bereiken.

Start jouw Missie.

EarthMission!

FOOTPRINT ZELFREALISATIE

 

A – JOUW BRONCODE – IDENTITEIT – UNICITEIT – AUTHENTICITEIT

Hier gaan we op zoek naar wat jij nog niet weet van jezelf. De weg naar jezelf is te vinden in jouw DNA.
Voor dit doel is er in deze module een aantal unieke workshops samengesteld die je helpen om te komen tot jouw drie-eenheid, jouw broncode, de drie elementen waarom jij bent wie je bent, begeleid door een coach.

Maar omdat jij in de lead bent zoals we al zeiden, mag je zelf aangeven welke van de workshops jij wilt doen!

B – PARADIGMAS ONTDEKKEN

Paradigma’s zijn niet van jezelf en kunnen betrekking hebben op van alles, zoals bijvoorbeeld, maatschappij, nationaliteit, familie, kerk, werk of school.
Het doel is al jouw paradigma’s te ‘filteren’ en deze te checken op de bestaande, bekende paradigma’s en zo te komen tot uiteindelijk jouw eigen unieke code.

C – CREATOR VAN JOUW LEVEN

Het creëren van jouw eigen werkelijkheid is ‘simpelweg’ teruggaan naar jezelf en in je kracht komen. De broncode heb je niet voor niets. Vandaaruit kun je alles manifesteren. Jouw manifestatie ligt niet vast, wie je bent wel.
Maar is dat wat je manifesteert wel in lijn met wie je bent?
Houding is belangrijk in het leven. In deze module wordt daarom ook persoonlijk aandacht besteed aan hoe je ten opzichte van jouw omgeving opereert.

D – CIRKELS TREKKEN

Hoe creëer je de omgeving voor jouw ideeën? Wat heb je nodig hiervoor?
Deze module verschafte je de tools die nodig zijn. Voor sommige mensen is dit één van de moeilijkste dingen om te doen. Niet omdat dit het begin is van hun eigen transitie, maar omdat je juist in de open leegte vorm gaat geven aan iets van jezelf, iets wat nog niet bestaat, iets unieks en iets waar alleen jij goed in bent. De wezenlijke uiting en extensie van jezelf!
Dit te realiseren is essentieel voor de rest van je leven.
Ook hier is een toepasselijke workshop deel van het programma.

E – SPRONG MAKEN

Eindopdracht
Jouw missie kent kent geen begin en geen einde. Daarentegen ben je mogelijk al meerdere keren in je leven in het momentum geweest van een beslissende keuze. Wat er ook is gebeurd niets is verloren, alles neem je mee. Indien “meant to be” zal jij uiteindelijk de sprong maken.
In de afgelopen 100 dagen heb jij je kunnen voorbereiden naar dit moment toe om opnieuw deze finale stap te zetten. Onder volledige begeleiding kun jij dat nu doen.

Certificaat op maat.
Omdat je uniek bent kan er alleen maar een beoordeling worden gegeven op in hoeverre je klaar bent met het programma als voorbereiding op ‘de sprong’ die je gaat maken in de ‘nieuwe wereld’. De wereld die jezelf gecreëerd hebt. In de beoordeling gaat het niet zozeer waar je je bevindt, maar meer om welke vooruitgang je gemaakt hebt in de afgelopen maanden. Het certificaat is een certificaat op maat – een assessment – waarin zeer specifiek jouw resultaten staan als het gaat om wie jij bent en de groei die je hebt doorgemaakt.

Herkansingen.
Er zijn doorgaans geen herkansingen nodig. Je kunt niets verkeerd doen in dit programma. Dat is fijn om te weten. Maar het is ook de werkelijkheid van het leven. Je kunt alleen langer doen over iets te leren en in dit geval over jezelf. Daar is niets mis mee.
De herkansing die geboden wordt is in dit geval om tot het benodigde inzicht te komen waarom je niet het gewenste resultaat behaald hebt.
Dat inzicht op zichzelf is al voldoende om te weten voor het certificaat.

INTERVISIE

Als je het idee hebt dat je na de opleiding tegen obstakels aanloopt of terug wilt gaan naar een van de onderdelen, of omdat je het gevoel hebt in een loophole terecht bent gekomen, dan is er speciaal voor deze opleiding een intervisieprogramma.
Dit zijn 5 intervisieavonden die bij het BEtheMission programma zijn inbegrepen.
Meerdere coaches zijn dan aanwezig om je te helpen.

 

MISSIE

Een belangrijk extra onderdeel van het programma naast de modules en de eindopdracht vormt de missie. Een begeleiding naar een missie van jezelf. In dit onderdeel wordt je begeleid naar alles wat je verder nog nodig hebt voor de invulling van jouw missie. We gaan kijken wat voor jou de belangrijkste stap is en een route uitzetten om daar te komen.

Indien de route gevonden is komt de missie vanzelf in zicht. De weg hierin is vaak het belangrijkste, maar in het traject gaan we wel door totdat de missie minstens in beeld is.

Een unieke combinatie van onderdelen maakt de levensmissie een zeer effectief en meest complete, gecombineerde loopbaanprogramma, zelfstart programma of traject.

Wat je mogelijk extra nodig hebt
Een of meerdere van de volgende elementen:
–      Netwerk
–      Opleiding
–      Stage
–      Werk
–      Fondsen

Tijdens de voorgaande modules zal je waarschijnlijk een idee hebben gekregen hoe werk te maken van jouw missie en een concrete daadwerkelijke invulling. We gaan onderzoeken welk van deze elementen hiervoor nodig zijn en hoe dit te realiseren.

Voor dit onderdeel wordt je begeleid door meerdere ‘missiecoaches’ die in de genoemde onderdelen, elk unieke ervaringen hebben.

Algemene informatie

Kosten

De kosten (investering in jezelf) voor het gehele programma bedraagt 4285,- euro, inclusief intakegesprek, workshops, coaching-sessies, intervisie en werkmap.

Locaties

Alle sessies en workshops zullen worden gehouden op twee verschillende inspirerende locaties in Arnhem.

Vereiste vooropleiding

Iedereen kan deelnemen. Voor de invulling van jouw missie is gelukkig geen bepaalde vooropleiding nodig. Alles wat je nodig hebt kun je uit jezelf halen.

Enige vereiste is wel dat je 100 dagen lang minimaal 1 volledige dag per week vrij kunt maken. Extra tijd zal mogelijk nodig zijn naar gelang je invulling wil geven in deze periode.

Wat heb je verder nog nodig?

Bij aanvang van het programma krijg je een trainingsmap met daarin de informatie die je kunt gebruiken en waarin je kunt documenteren, aantekenen en verzamelen tijdens het hele programma en de workshops.

Branchevereniging

Iedereen kan in Nederland een branchevereniging of platform oprichten als zijnde een waarborginstituut voor leden en cliënten. Hoe betrouwbaar is de branchevereniging als iedereen die betaald toegelaten wordt? Op basis hiervan hebben wij nog geen branchevereniging gevonden waarbij wij ons aangesloten hebben.

Wil je een voorgaand advies? 06-12476352
Het programma wordt begonnen met een intakegesprek.

Wil je je inschrijven of mogelijk eerst weten of deze training voor jou geschikt dan kun je een gesprek online aanvragen.

Earthmission Aanmelden

Meer over EarthMission

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...