DE NIEUWE ORDE IN MEZELF

HOE IK DE GEVESTIGDE ORDE IN MEZELF HEB VERLEGT EN NU MEZELF HEB MOGEN WETEN TE REKENEN TOT EEN ANDERE ORDE.

Hieronder is één voorbeeld uit mijn memoires, van hoe ik eind jaren tachtig al mezelf heb verzet tegen dat wat de wereld al die tijd in zijn ban hield en daarmee mezelf heb geholpen een ander bewustzijn aan te merken dan wat de massa jou te kennen doet geven als je het de kans geeft! En daarmee heb ik het bewustzijn van de mensheid en voor ieder ander in deze wereld veranderd.

Uit mijn memoires:

Waarom kijk telkens als ik iets verkeerd heb gedaan naar een ander en de situatie daarvoor, alsof daar op dat moment de fout is gemaakt. In plaats van bij mezelf te blijven, in het moment zelf, daar waar ik de fout gemaakt heb?

Ik weet dat het bij mij ligt en toch ‘rakel’ ik nog steeds een ander er op aan, omdat mijn gedachten er naar toe getrokken worden.

Omdat ik deze gedachte van iemand anders heb en niet van mezelf is? En dit keer op keer gebeurd is?

Dan weet ik het nu, ook al is dit iets van een ander geweest en ben ik op de ‘aanraking’ van een ander ingegaan, dan is dat toch verleden tijd en heeft dat niets met nu van doen, met deze situatie nu én met de persoon nu. Wie het ook betreft!

IK ben degene die het aangerakeld ziet en ik ben degene die het aanrakeld op dit moment. En dus ben ik het die het dan doet en niemand anders!

De fout nu, ligt bij mij, dus kies ik nu bewust ervoor, als de situatie zich nog voordoet, bij mezelf te blijven en mezelf aan te wijzen en in het moment zelf.

Het was niet in de situatie ervoor en niet bij de ander. Nu kies ervoor bij mezelf te blijven. Ik realiseer mee dat ik hierbij eveneens de fout oplos, want het was dit bewustzijn dat de fouten maakt!

Dus nu, eens en voor altijd neem ik de beslissing , mij op op zo’n moment gewoon de fout bij mezelf te laten en te accepteren, in plaats van af te vragen waarom de ander daar ineens was, mij heeft afgeleid of iets heeft gezegd.

Vanaf nu neem ik me voor de situatie te zien zoals het is , zonder oordeel of iets te zoeken bij een ander, maar neem ik afstand ervan en laat ik los de situatie, de oorzaak, gevolg en de ander.

~

Dit is een oud stuk uit het verleden, die voor velen nu tot het bewustzijn van nu wordt gerekend, maar wel nog veel mensen in de ban houdt. Voor wie denkt dat dit oud nieuws is, bedenk dan dat er iemand is geweest op deze aarde die die dit stuk zo in zichzelf verzet heeft en opgetekend, dat het voor anderen gedaan is!

Want het is het bewustzijn dat de wereld veranderd en het bewustzijn dat het licht in deze wereld  brengt en op deze aarde doet landen!

Het is deze orde, de nieuwe wereld orde die niet meer te stoppen is, daar ik deze zover heb aangerakeld, tot aan grote hoogte dat niemand er nog iets aan kan veranderen!

× Begin jouw missie met een nieuwe gedachte...